• No products in the cart.

Coaching en begeleiding voor wedstrijdkiten

Doe mee met het trainingsprogramma!

Stichting Pro Kite

Stichting Pro Kite

Stichting Pro kite is ontstaan na een aantal jaar trainen van jongeren. We willen graag het niveau van het kitesurfen in het algemeen omhoog krikken. Ook zijn we een aantal projecten gestart om kinderen in de watersport te verwelkomen. Zo begon het met de kitesurf promotie dagen voor kinderen waarbij kinderen zich kunnen uitleven op het water. Er kwamen naast deze promotie dagen voor kinderen ook promotiedagen voor volwassenen die hierdoor niet alleen actief bewegen, maar ook lekker uit de dagelijkse drukte kunnen stappen.

Vanaf 2014 zijn er wekelijks kitesurf trainingen in de zomer en worden er watersport evenementen georganiseerd voor jong en oud. Het succes van deze spontane activiteiten heeft geleid tot de oprichting van de stichting Pro Kite.

Jou hulp is nodig!

Om goed te kunnen worden moet je trainen! Daarnaast is het belangrijk om degelijk materiaal te gebruiken en je goede trainingscondities nodig hebt. Daarvoor is jouw hulp van harte welkom! Wil je ons financieel steunen of heb je een product of dienst die je kan leveren? Wij bereiken onze doelen samen met sponsoren die achter je staan!

Doelstelling

De Stichting Pro kite is een initiatief van fanatieke en regionale kitesurfers. Kitesurfen helpt op het sociaal maatschappelijk vlak en kan een bijdrage leveren aan sport en beweging, integratie, participatie en andere thema’s die aansluiten op gezondheid. Hierbij horen de volgende doelen:

  • De bevordering van de watersport een bijdrage leveren, met name op het gebied van wedstrijd kitesurfen voor jongeren.
  • Een bijdrage leveren aan de bevordering van een gezonde levensstijl, met name op het gebied van beweging.
  • Met gerichte activiteiten bijdragen aan integratie van alle bevolkingsgroepen in Nederland en het stimuleren van een leefbare samenleving.
  • Bijdragen aan een positief toekomstperspectief voor de inwoners van Friesland en een actieve participatie in de samenleving, door kansen te bieden op het gebied van educatie en ontwikkeling.
  • Uitdragen van watersport in al haar facetten, als topsport en recreatieve activiteit en alle daarbij horende elementen waardoor de sport een nieuwe aanwas van enthousiaste beoefenaars kan verwelkomen.

Kontaktformular

Wir freuen uns von Ihnen zu hören! Füllen Sie dieses Formular aus und wir werden Sie innerhalb von 24 Stunden kontaktieren.

    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Grundkurs Kitesurfen

Mit dem Grundkurs in nur 2 Tagen die Basis des Kitesurfens lernen!

Meer informatie

Privatkurs Kitesurfen

Intensiev, effektiev und 1 zu 1 Kontakt ist garantierter Erfolg! Mit Headset auch auf dem Wasser möglich!

Meer informatie

Anfängerkurs kitesurfen

Der Anfängerkurs ist erst der Beginn von einer faszinierenden Sportart!

Meer informatie
7 Tage die Woche kitesurfkursen
Mehr als 15 Jahre Erfahrung im In- und Ausland
Sicherheit geht vor: Safety first

Fragen zu unseren Aktivitäten oder anderen Themen?

Onze partners