• No products in the cart.

Snowkiten in Duitsland

Onbeperkte poedersneeuw!

Snowkiten in Duitsland

Een fantastische ervaring om met je snowboard door de poedersneeuw te knallen. Je hoeft niet naar de skilift maar kan zelf een route over de bergen uitzoeken.

Snowkiten in Duitsland

Snowkiten in Duitsland

Snowkiten in Duisland

Wil je graag snowkiten in Duitsland? Wij gaan elk jaar heerlijk te snowkiten. De weekenden in het Duitse Feldberg zijn altijd een groot succes. Mocht er niet voldoende wind staan om te snowkiten? Dan gaan we heerlijk te snowboarden of skiën en dat is sowieso altijd TOP. Er is maar liefst 50 kilometer aan piste. De afdalingen zijn voor ieder niveau geschikt. De groepen die met ons mee gaan variëren in leeftijd van 18 tot 50 jaar.

Fun

Het is altijd feest in Feldberg bij Pub Oje, dit is een locale bar met fijne muziek. Hier lunchen we tussen de middag en drinken we na de tijd een biertje! Zwemmen in het Baden Paradis is ook vaste prik. Het is een enorm subtropisch zwembad met kuuroord. Ook zijn er veel verschillende glijbanen dus actie gegarandeerd. Als je meegaat vergeet dan je zwemspullen niet!

Accommodatie

Dit jaar zitten we direct op de piste naast de Apre ski en de Pizzaria. Wil je als eerste naar ‘s ochtends naar beneden op de net geprepareerde piste? Geen probleem, je stapt uit het hotel direct op de piste en kunt gaan knallen.

We hoeven dus niet meer met de bus van en naar Feldberg. ‘s Ochtends kunnen we snel checken of de wind goed is en de snowkite spullen haal  je eenvoudig op. Het gebied heeft flink geinversteerd in nieuwe liften dus je bent nu sneller dan ooit tevoren op de snowkite spot. Het snowkiten wordt ieder jaar beter.

De extra dimensie namelijk de bergen geeft een heerlijk vrij gevoel als je zelf kunt bepalen waar je heen wilt. Snowkiten geeft veel plezier!

Reserveer je snowkite trip! Nieuw materiaal nodig?

Grundkurs Kitesurfen

Mit dem Grundkurs in nur 2 Tagen die Basis des Kitesurfens lernen!

Meer informatie

Privatkurs Kitesurfen

Intensiev, effektiev und 1 zu 1 Kontakt ist garantierter Erfolg! Mit Headset auch auf dem Wasser möglich!

Meer informatie

Anfängerkurs kitesurfen

Der Anfängerkurs ist erst der Beginn von einer faszinierenden Sportart!

Meer informatie
7 Tage die Woche kitesurfkursen
Mehr als 15 Jahre Erfahrung im In- und Ausland
Sicherheit geht vor: Safety first

Fragen zu unseren Aktivitäten oder anderen Themen?

Onze partners

Snowkiten voor iedereen!

Kom snowkiten bij Antix Sports en ervaar de vrijheid.